KOMMENDE ELEVER:

SKOLESTART 4. AUGUST 2019 KL.: 14:00

KOMMENDE ELEVER

Ofte stillede spørgsmål

Højer Designefterskole tilbyder kommende elever flere valgmuligheder, hvad angår sammensætningen af et skoleophold. Vi har nedenfor sammensat en FAQ med de mest almindelige spørgsmål, man som kommende elev kunne have.

Selvevalueringsrapport kan tilsendes ved henvendelse på skolens kontor.

FAQ / Hvilke klasser kan man gå i?

Vi kan tilbyde dig en almindelig 9. og 10. klasse, samt to forskellige former for Innovativ 10. klasse og en 10. klasse med ekstra E-sport. Alle klasserne på nær 10. Design & innovation afslutter skoleåret med afgangsprøver på folkeskoleniveau (FP9 og FP10).

Hvilke linjefagsmoduler kan man vælge?

Vi kan tilbyde linjefag indenfor Spildesign, Animation, Grafisk Design & Illustration, Mode, E-Sport Academy og vores nye linje Foto SoMe. Du vil i løbet af året blive undervist af gæstelærere fra brancherne, og slutte året af med en linjefagseksamen, hvor du tager udgangspunkt i et selvvalgt tema med relevans indenfor dit linjefag.

Kommer man på studietur?

Vi lægger vi stor vægt på at vores elever kommer ud af huset, så de bliver inspireret og informeret om 'hvad der sker' ude i det virkelige liv. Derfor tager vi ofte på ture rundt i landet, men også på studieture til udlandet, hvor vi går efter de steder der kan tilbyde design og innovation, samt kulturelle oplevelser. Destinationerne varierer fra år til år.

Hvordan ved jeg om skolen er noget for mig?

Vi vil gerne sikre os, at skolen er noget for dig som kommende elev. Derfor kan der aftales et besøg hos os enten til åbent hus arrangementer eller efter aftale.

Hvad skal der til for at blive optaget på Højer Designefterskole?

For at blive optaget på Højer Designefterskole er det blot vigtigt, at du er interesseret i at arbejde med, bruge og udfordre dit kreative potentiale.

Hvad koster det at gå på Højer Designefterskole?

I skoleåret 2019/20 koster det kr. 2.450,- pr. skoleuge (ekskl. elevstøtte). Studierejser er indberegnet i prisen. Derudover betales der et indmeldelsesgebyr på kr. 2.000, samt et depositum på kr. 2.500,-

Såfremt skoleopholdet afbrydes inden skoleårets afslutning, skal der betales et afbrydelsesgebyr på kr. 5000,- plus en uges skolepenge uden tilskud.

Tlf. 73 62 89 00

kontor@designhojer.dk