10. E-SPORT

I E-sport 10. klasse er e-sport på skemaet sammen med dansk, engelsk, matematik og idræt.

Dvs. at du har e-sport 2,5 dag om ugen. Du kan se mere om undervisningen / linjen her

Du vil også opleve uger, som afviger fra det normale skema, her arbejder vi i stedet med forskellige temaer.  For at styrke din fysik og koncentration kan du forvente at bevægelse, idræt, kost og fitness er en del af den professionelle e-sport på HDE. Vi deltage i større turneringer i løbet af året, hvor den store Major-turnering indgår i e-sportens årsplan.

Vi planlægger hvert år en større HDE-efterskoleturnering, hvor du kan tilmelde dig vores eventudvalg. Det giver  viden og  indsigt i  scene bag e-sporten.

Skoleåret afsluttes med Folkeskolens 10. klasse-prøve (FP10) i fagene dansk, matematik og engelsk.

Tlf. 73 62 89 00

kontor@designhojer.dk