Fotos af: William Milsted /
22. februar 2020 får vi besøg af William Milsted på Højer Design Efterskole.
Han er uddannet kok ved Claus Meyer. Efterfølgende har han arbejdet på en række anerkendte restauranter, undervist i kreativ tænkning indenfor gastronomi, haft to restauranter og lavet middage forskellige steder i verden. Nu har han besluttet at lave en kogebog, som handler om alt andet end selve maden.
Han arbejder også med cateringevents, som overrasker og bringer mennesker tættere på hinanden. Omdrejningspunktet for Williams catering, er, at maden ikke nødvendigvis er katalysator for den fantastiske oplevelse. William stræber altid efter at lave middage, hvor maden ikke tager opmærksomheden fra tilstedeværelsen, men i stedet understøtter et samvær, som alle mennesker har behov for.
Alt dette, vil eleverne blive meget klogere på, når William kommer og holder et oplæg i februar.
Vi glæder os til at få et indblik i William Milsteds tanker omkring samvær, mad, fællesskaber, stemning og alternative spisemåder.