10. KLASSE

Vores elever bliver undervist i alle obligatoriske boglige fag, som afsluttes med Folkeskolens afgangsprøve (FP9) eller Folkeskolens 10.-klasse-prøve (FP10). Der vil i perioder være fællesuger, hvor undervisningen vil være koncentreret om temaer, projekter og studieture.

Undervisningen på frie skoler (herunder efterskoler) er ofte anderledes end i folkeskolen, da frie skoler i høj grad selv kan bestemme hvilke fag, man vil undervise i, og hvordan man vil undervise.

Læs mere på Skolestyrelsens hjemmeside her

Vi tilbyder brobygning på:

Brug af IT er integreret i alle fag.

Tirsdag undervises i linjer samt hver anden mandag.  I 10. E-sport og 10. innovation undervises der onsdag i henholdsvis E-sport og Innovation, udover linjen.  I 10. design & innovation har eleverne ikke boglige timer, adgangskrav til Design & innovationsklassen er en forventet gennemført Folkeskolens Afgangsprøve i 9. klasse.