top of page
801A1229.jpg

ANIMATION

95738867_2918843618152162_2175670637895352320_o.jpg
DSCF0848.JPG

På Animation linjen vil du have mulighed for at skabe din egen animationsfilm baseret på din unikke historiefortælling. Vi vil udforske emner som historieudvikling, figur- og baggrundsdesign, lyd og animation.
 

Du vil få praktisk erfaring med forskellige former for animation og redskaber til animation.

Gennem arbejdet med storyboards, karakterdesign, baggrunde og animationer vil du lære at evaluere både dine egne og andres arbejder, finde inspiration og bruge dine medelever som kreative sparringspartnere.

Mangler du hjælp? Kontakt os her.

  • Beskrivelse
    På modelinjen lærer du om de processer, metoder, teknikker og udtryksformer, der knytter sig til design af beklædningsgenstande. I udformningen af beklædningsgenstande tages hensyn til funktion, æstetik og kommunikation. Egne ideer, behov, fantasi og/eller ydre inspiration skaber udgangspunkt for de eksperimenter, afprøvninger og overvejelser, som fører frem til det konkrete produkt. Der udvælges og tages bevidste valg i farver, former, materialer, teknikker og redskaber. Undervisningen vil omfatte selvstændigt arbejde, individuel vejledning og klasseundervisning. Eleven får stillet bundne opgaver som skal løses og udføres. En bundet opgave kunne f.eks. være at konstruere en personlig nederdelsgrundform efter egne mål, hvorefter der arbejdes med mønsterbrug til eget design af nederdel.
  • Indhold
    Designproces – fra ide til produkt Illustrator Arbejdstegninger og modetegninger Mode og trend Klædedragtshistorie Stil og farver Inspirationsplancher Materialelære Udvikling af personlig stil Tegning og udvikling af egne kollektioner Måltagning Konstruktion af personlige mønstre Træning i mønsterbrug Tilretning af personligt snit Brug af fagets redskaber(/teknikker) Konstruktion og opsyning af modeller Modeopvisning Eksamen og udstilling
  • Formål
    Formålet med undervisningen på Mode er at du får erfaringer med at arbejde og skabe dit eget indenfor beklædningsområdet. Du bliver i stand til at overskue samspillet mellem det man forestiller sig, processen, udførelsen og at der udvikles færdighed i at formgive, realisere og vurdere egne og andres produkter.

FORRIGE PROJEKT.

Katinka Clara Spangtoft afgangsfilm 2017/18

Selma Bess Hedegaard Møller afgangsfilm 2017/18

bottom of page