top of page
cdc-w9KEokhajKw-unsplash.jpg

SÅDAN HÅNDTERE VI CORONAVIRUS

SST_Corona_A3_Print DK generel.jpg
Bliv hjemme_A3_05.jpg

På Højer Designefterskole er vi meget opmærksomme på COVID-19. Det er vigtigt, at vores undervisningsmiljø er trygt at færdes i.
 

De nye restriktioner fra torsdag den 29. oktober og indtil videre frem til 2. januar skal alle holde afstand og have mundbind på når eleverne bevæger sig ud af skolens grund. På skolen og i undervisningen er der ikke krav om mundbind.
 

Man kan få en mundbind på kontoret. 
 

Skolens generelle tilgang:

Vi opfordrer løbende alle vores elever og medarbejdere til at tage de fornødne hensyn til andre – særligt de mest sårbare som syge. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at vi er særligt opmærksomme på hygiejne og omgangs- og hilseform. Det gør vi for at bidrage til at forsinke smitten, trække effekten ud og minimere belastningen af sundhedsvæsenets kapacitet.
 

Vi har indført ekstra rengøring af toiletter og fællesområder, opsat ekstra håndsprit og anbefalinger til god hygiejne på alle toiletter og i alle undervisningskøkkener, hvor der produceres mad.

Generelle råd:

  • Hold en god håndhygiejne med vask og sprit.

  • Nys og host ned i ærmet.

  • Undgå fysisk kontakt i form af håndtryk, kram og kys.

  • Ingen studieture til risikolande. 
     

Hvis der er nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os her

Du kan læse mere på Sundhedsstyrelsens seneste forholdsregler ved tilfælde af COVID-19 på skoler og ungdomsuddannelser her

bottom of page