Billede af Dose Media

DESIGN & DRONE CAMP21
I UGE 42

Hvordan er det at gå på en Designefterskole? Hvis du er i tvivl om efterskolen er noget for dig, så kom og vær med på vores spændende Design & DroneCamp21 på Højer Design Efterskole i uge 42.

Vi har planlagt et spændende forløb,  hvor du skal opdage, drømme, flyve, designe og skabe et univers, hvor du kommer til at arbejde med designprocessen fra ide til det færdige produkt. Du kommer til at arbejde sammen med andre i et større projekt, hvor du skal komme med dit bud på fremtidens Design.

Tilmelding:

Senest den 11. oktober 2021

Hvor & Hvornår


Søndag den 17. oktober fra kl. 15.00 til onsdag den 20. oktober kl. 15.00
Prisen & Betaling


Det koster 1000 kr. ​pr. person. Indbetaling kan ske på kontonr.: 79701091153 Program og pakkeliste bliver tilsendt en uge inden opstart.
Mere information


I Droneværkstedet kommer du til at møde dygtigre dronepiloter, der vil vise dig hvordan du designer, bygger, programmerer og flyver din drone. Du får samtidig muligheden for at afprøve efterskolelivet, hvor du bor, spiser og bliver undervist sammen med andre unge, som har samme interesser som dig. Når dagens undervisning er forbi overtager vore friske ”tutors” og du kan vælge mellem forskellige muligheder om aftenen.
Vi afslutter aftenen i vores hyggelige cafe med kaffe og kage samt sociale aktiviteter. Opholdet afsluttes med en lille udstilling og Dronerace i vores dronehal, hvor de forskellige produktioner og forløb vises. I Designværkstedet kommer du til at møde design og form. Du bliver introduceret til de grundlæggende principper i designprocessen og du kommer til at arbejde eksperimenterende sammen med andre, hvor foto & film, grafisk, mode & styling, tegning og form indgår. Du bestemmer hvilke elementer du ønsker at arbejde med i processen.
Tilmeldning


Senest den 1. oktober 2021 Når du tilmelder dig vores Design & Drone Camp21, skal du huske at sætte et kryds uden for dine interesser.
Adresse & Transport


Højer Designefterskole Søndergade 21 6280 Højer 73628900

Se www.rejseplan.dk hvis du kommer med bus. Spørgsmål sendes til kontor@designhojer.dk

Plakat
Landbrug Drone