Billede af CHUTTERSNAP

Efterskolebussen

Køreplan og priser:

Når du går på HDE, så vil du have mulighed for at komme frem og tilbage til skolen med Efterskolebussen.

Efterskolebussen kører elever fra HDE til udvalgte stoppesteder hver fredag i hele skoleåret, samt retur til Skolen om søndagen. Vi tilpasser naturligvis også afgangene efter helligdage mv.

Køb af billet:

Køb af billet foregår via app'en "Efterskolebussen", læs mere her. Det er vigtigt, at det er eleven, der har app'en på sin telefon, da billetten vil være i app'en og skal fremvises til chaufføren. Forældrene kan sætte penge ind på app'en til betaling af billet ved brug af elevens log-in.

Kontakt:

Spørgsmål om Efterskolebussen rettes til Centrum Turist på

info(at)centrumturist.dk eller på tlf. 86 19 00 00. Det kan også være en god ide at følge EfterskoleBussen på Facebook.