Bonevoksfabrikken

Vi har nogle fantastiske faciliteter på Højer Design Efterskole. I Bonevoksfabrikken undervises vores elever til daglig i en række kreative fag. Her er en fantastisk atmosfære, som inviterer til at tænke anderledes, føle sig inspireret og udfolde sig kreativt.

Fabrikken blev oprindeligt bygget i 1960erne og havde sin storhedstid op til 1970erne med afdelinger i Højer og København. I 1980 lukkede fabrikken endegyldigt, da populariteten af vinylgulve og tæpper faldt.

I dag lever fabrikken videre og bygningen fyldes hver dag af kreative elever, som udvikler, udtænker og planlægger et væld af designkoncepter.

I Bonevoksfabrikken afholdes der også foredrag med spændende mennesker fra designverdenen. Her er plads til at huse skolens elever, når der af afholdes workshops eller koncerter.

Tlf. 73 62 89 00

kontor@designhojer.dk