Gym udstyr

FIT FOR LIFE - PIGER
August 2022

AEnB2Uq9Z4Yz0tb7BipE4qkXwJyUgZHflYPml7yK8Eje4Me0RSvGGXp8NaldAsjL1yQ6FX6mbUr03fO2liavcTXbH9
fitness udstyr
IMG_1665.JPG

Er du vild med at bevæge din krop, udfordre dig selv og arbejde med din fysiske form? Har du lyst til at sætte dig et nyt fysiske mål og lærer mere om din sundhed? Så er Fit for Life på Højer Designefterskole noget for dig i vores nye fitnesscenter 2022!

På linjen Fit for Life har vi en varieret tilgang til kroppen og dens muligheder. I undervisningen fokuserer vi på sundhed, styrke, bevægelse og på at opnå et nyt mål for dig. Du vil som elev på linjen opleve stor variation i træningsformerne – og med vores nye og moderne fitnesscenter fra januar 2022  har du muligheden for at fokusere på din fysiske træning, din udholdenhed og din sundhed samtidig med at du opbygger og udvikler en sund krop i et sundt legeme.

Fitnesslinjen vil indeholde teori om ernæring, sundhed og det hele menneske, men de fleste af timerne vil blive brugt på forskellige former for fysisk træning. Du vil lærer grundteknikker i hvordan du får det optimale ud af din træning med individuelle planer og målsætninger.

Du får rig mulighed for at arbejde med din sundhed gennem fitness og i fritiden står fitnesslokalet naturligvis også til rådighed, så du og vennerne kan dyrke både motion og fælleskabet sammen!

Du vil som elev på fitnesslinjen være med til at sætte dit præg på din individuelle udvikling!

Billede af Chase Kinney

Undervisning

Fitnesscenteret kommer til at danne rammen om undervisningen på linjen Fit For Life. Derudover vil vi gøre brug af vores fantastiske udeomgivelser, som også vil give mange gode udfordringer.

INDHOLD:

• Crossfit
  • Styrketræning
  • TRX
  • Løb
  • Fitness
  • Padle board
  • Cirkeltræning
  • Dance
  • Træningsprogrammer
  • Kost
  • MTB
  • Teori

Vælg Fit For Life som linjefag på Højer Designefterskole, hvis du vil på efterskole med topmoderne fitnessfaciliteter i den rå Industrihal!

OBS! Fit For Life er kun for piger.

Forventninger

Der er mange forskellige forudsætninger og forhistorier for at komme på linjen. Du skal være glad for masser af fysisk aktivitet og være klar på at bruge en stor del af efterskoleåret i træningstøjet. Du skal deltage aktivt på linjen, du er positiv og har mod på at sætte nye grænser og udfordringer. Hvis du giver dig 100%, lover vi at give dig dit fysisk mål!

Formål

Formålet med undervisningen på Fit for Life er at du får kendskab til mange forskellige former for træning og du behøver ikke dedikere dig til én bestemt type eller have et bestemt niveau for at deltage. Du bliver i stand til, i samspillet med andre, at udfordre dig selv og dine grænser.

Studieture

Linjen tager afsted mod pisterne sammen resten af skolen, i ugerne op til vil der være fokus på Barmarkstræning, det kan bestå af ”offroad” løb, bakkeløb og øvelser som udfordrer styrke, koordination og balance – en dejlig cocktail. Derudover er der mulighed for at deltage i en decideret linjetur sydpå, hvor vi kombinerer styrketræning med kulturelle oplevelser.