Billede af Carl Newton

NEXT TO NATUR

Billede af 30daysreplay (PR & Marketing)
Billede af Papaioannou Kostas

Next to Natur henvender sig til dem, som har lyst til at blive en bedre udgave af sig selv. I undervisningen kommer du til at prøve kræfter med meditation, yoga og mindfulness,  men samtidig kommer du også til at opleve hvordan du passe på din krop, dit sind og blive stærkere i at tro på dig selv. Du bliver introduceret for nye og anderledes motionsformer, vi giver dig en masse værktøjer, som du kan bruge gøre brug af i hverdagen og på dit studie, rejse eller arbejdsplads.  

På Højer Design Efterskole er vi omgivet af de smukkeste omgivelser med Vadehavet og Marsken som nabo. Omgivelser, som hver dag bliver en del af undervisningen på linjen. De naturskønne omgivelser inviterer til fordybelse, meditation, motion og velvære.

Aktiviteter


Vi prøver kræfter med en masse forskellige aktiviteter. Meget af tiden befinder vi os udenfor i naturen hvor vi vil især opholde os meget ved vadehavet. På krop & natur bliver du også introduceret for meditation, yoga og pilates, som vi dyrker for at give dig energi og overskud i hverdagen. Fællesskabet er vigtigt, og vi gør meget ud af at skabe et stærkt fællesskab med hinanden.
En dag på Natur & Krop linjen


08.00 – Laver morgenmad sammen på madskolen i Højer
10.00 – Gåtur ved vadehavet
11.00 – Undervisning i kost og ernæring
12.00 – Fælles spisning i spisesalen
13.00 - Yoga og meditationsøvelser
15.30 – Dagens undervisning slutter
18.00 – Aftensmad
20.00 - Snobrød over bål
Formål


Vi går op i at styrke krop, sind og sjæl. Det gør vi ved at tage os god tid. En hverdag, hvor du har det sjovt i et fællesskab, og er tilstede i nuet sammen med andre unge mennesker. Bliv en bedre version af dig selv, find ud af hvem eller hvad du vil blive når du slutter et år på HDE. Tro mer epå dig selv og bliv bedre til at kommunikere med andre mennesker så du kan blive klar til den store verden, som uddannelse eller rejser.