ESPORT AKADEMIET REJSER TIL RIO FOR AT OVERVÆRE EN MAJOR

Turen går til Rio De Janeiro d. 20. - 25. maj 2020. Eleverne fra Esport skal nemlig overvære ESL ONE RIO Majoren i Brasilien. Majoren kommer til at foregå i Den Olympiske Arena i Rio, hvor 24 af de bedste esportshold fra hele verden vil konkurrere om verdensmesterskabet i CS:GO. Der er 1 million dollars på spil og 18.000 mennesker vil være tilstede, når eventet løber af stablen. De bedste hold i verden har meldt deres ankomst. Astralis, Team NaVy, Team Vitality og Team Liquid er nemlig klar til at vise hvad de. Det bliver ikke større for en esportsentusiast!

Eleverne skal overvære kvartfinaler, semifinaler og selvfølgelig finalen d. 24. maj. Udover at overvære det enorme sportevent, vil der være tid til at dykke ned i den Brasilianske kultur. Vi glæder os enormt meget til denne uforglemmelige oplevelse.

Tlf. 73 62 89 00

kontor@designhojer.dk