801A1330.jpg

PRAKTISK INFO

På denne side finder du informationer, som er relevante for vores nuværende elever. Skulle der være informationer, som du mener mangler, så skriv endelig til vores sekretær på: 

kontor@designhojer.dk

Transport til skolen


Vore elever bliver kørt lige til døren.
Vi hører med under ordningen ”Efterskolebussen”, som hver fredag henter de elever, som skal hjem på weekend, og kører dem retur søndag aften. Ved forlængede weekender kører de også torsdag og mandag. Eleverne bestiller deres billet via en app, som de skal downloade ned.
Skoleårs køreplan og forældreinfo kommer snart Der er også mulighed for at tage en offentlig bus Højer-Tønder fredag og søndag. Se mere på rejseplanen.dk
Skoleskema


Skoleskemaet Se her
Kursuskalender for skoleåret


Kursuskalender for skoleåret 2020/21 her
Informationshæfte


Informationshæftet om dit efterskoleophold Se her
IT udstyr


Som elev på Højer Designefterskole anbefales det, at du medbringer egen bærbar computer.

Via trådløs net får du adgang til vores intranet Viggo, hvor du finder skema, lektier og arrangementer. I alle undervisningslokaler er der adgang til Wifi.
Afgangsprøver


Afgangsprøverne afholdes i maj/juni 2021 - planen følger Elever med læse-/skrivevanskeligheder kan indstilles til afvikling af afgangsprøver på særlige vilkår. Vi kan anbefale, at forældre og elever læser mere om de afsluttende prøver på Undervisningsministeriet hjemmeside. Hvis der er yderligere spørgsmål angående de afsluttende prøver, så er du også velkommen til at kontakte skolen. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer - for de skriftlige afgangsprøver er det datoerne fra Undervisningsministeriet hjemmeside, der er gældende.
Sidste skoledag


Sidste skoledag på Højer Design Efterskole er lørdag den 26.06.2021
Prisen for et efterskoleophold på HDE


Du kan beregne prisen for et efterskoleophold her. Prisen er forskellig fra efterskole til efterskole og afhænger af forældres indtægt og antal hjemmeboende søskende.

HØJER  DESIGNEFTERSKOLE

ADRESSE

KONTAKT

Højer Designefterskole

Søndergade 21

6280 Højer

Den Europæiske Landbrugsfond ​

for Udvikling af Landdistrikterne:

Danmark og Europa invisterer 

i landdistrikterne.

FØLG OS PÅ

© Højer Designefterskole — Cookie- & privatpolitik