top of page

DRONE, TECH  & DESIGN 

DRONER, TEKNOLOGI & DESIGN 
DRONER, TEKNOLOGI & DESIGN 
299782375_5347109161992250_9083842148661863106_n.jpeg

Vil du forme morgendagens designs i den teknologiske verden?
 

Så har du muligheden for at komme i gang på denne linje! På Højer Design Efterskole tilbyder vi nu, at du kan lære at forme designs baseret på robotter, droner og den nye teknologi. Du lærer om den seneste teknologi og er derfor med længst fremme, når du møder den nye verden, hvor disse hjælpere (robotter) bliver en stor del af hverdagen.

Du kommer til at lære, hvordan du kan hjælpe med at forbedre folks liv ved brug af fremtidens teknologier samt hvilke udfordringer der er forbundet herved. Det gode design er et vigtigt parameter for, at tanken bliver til handling og dernæst til succes.

På linjen undervises i flyvning af droner, styring af robotter, samt hvordan de bygges og skilles ad i Virtual Reality. Du lærer at bruge teknologien i teori og praksis samt forstå hvordan vi kan udvikle vores samfund med teknologi.  

Du forberedes til at blive en skarp dronepilot samt arbejde med avanceret teknologi inden for 3D teknologier, Virtual- og Augmented Reality udvikling- eXtended Reality (XR). Du bliver undervist af af eksperter i den seneste teknologi, hvor vi bla. også  samarbejder med SDU.

Kombiner Dronelinjen med  10. TechLab

Se her

bottom of page