top of page

TILMELDING

Udfyld tilmeldingsformularen her på siden hvis du ønsker at blive elev på Højer Designefterskole eller på Højer

E-sport.

 

Du kan også udskrive, udfylde og indsende ansøgningsskemaet her

 

Når vi har modtaget din ansøgning, sender vi dig en bekræftelse på din optagelse. Optagelsen er endelig, når indskrivningsgebyret på 3.000 kr. er modtaget. Beløbet opkræves efter tilmeldingen. Dette gebyr bliver ikke tilbagebetalt.

I skoleåret 2023/24 koster det 2.675 kr. pr. skoleuge (ekskl. elevstøtte). Skituren er indberegnet i prisen, mens den obligatoriske studietur koster 9000 kr. Prisen kan blive justeret alt afhængig af flypriserne. Dette beløb opkræves ifm. de tre første opkrævninger for forældrebetalingerne med 3000 kr. pr. gang. 

Derudover vil der i løbet af skoleåret blive tilbudt en frivillig linjetur samt en frivillig fællestur, hvor prisen for turene vil være afhængig af rejsedestinationerne. De frivillige ture har tidligere været til fx. Berlin, Sydafrika, Milano, hvor priserne har ligget mellem 4.000-8.000 kr.   

Egenbetaling på linjeturene opkræves når destination og rejse er fastlagt. 
 

Design & Innovation har derudover en særskilt rejse i forbindelse med deres afgangsprojekt. Der er egenbetaling på turen,  hvor prisen er afhængig af rejsedestination. Tidligere ture har kostet mellem 10.000- 12.000 kr. 


Depositum betales i april og tilbagebetales når opholdet er slut. 

Hvis opholdet afbrydes efter skolestart, opkræves et afbrydelsesgebyr på 5.000 kr. samt en uges skolepenge uden statsstøtte - uanset om udmeldelsen sker på elevens, hjemmets eller skolens foranledning.

bottom of page