TILMELDING

Udfyld tilmeldingsformularen her på siden hvis du ønsker at blive elev på Højer Designefterskole eller på Højer

E-sport Academy.

Du kan også udskrive, udfylde og indsende ansøgningsskemaet her

Når vi har modtaget din ansøgning, sender vi dig en bekræftelse på din optagelse. Optagelsen er endelig, når indskrivningsgebyret på kr. 2.000,- er modtaget. Beløbet opkræves efter tilmeldingen. Dette gebyr bliver ikke tilbagebetalt.

I skoleåret 2021/22 koster det kr. 2.550,- pr. skoleuge (ekskl. elevstøtte). Skituren er indberegnet i prisen, mens studieturen koster 7.500 ,- Dette beløb opkræves ifm. de tre første opkrævninger for forældrebetalingerne med 2.500,- kr. pr. gang. Destinationen er ikke blevet fastlagt endnu for denne tur.

Derudover vil der i løbet af skoleåret blive tilbudt frivillige linjeture, hvor prisen for turen vil være afhængig af rejsedestinationen.  De frivillige ture har tidligere været til fx. Berlin, Sydafrika, Milano, hvor priserne har ligget mellem 2-8.000,-

Sammen med første rate betales i juni måned et depositum på kr. 2.500,- og det tilbagebetales når opholdet er slut.

Der trækkes 500 kr.-  for vask hele året.

Hvis opholdet afbrydes efter skolestart, opkræves et afbrydelsesgebyr på kr. 5.000,- samt en uges skolepenge uden statsstøtte - uanset om udmeldelsen sker på elevens, hjemmets eller skolens foranledning.