ESPORT PÅ HØJER DESIGN EFTERSKOLE

CS linjen på Højer Design Efterskole er for dig, der stræber efter mere viden om Counter-Strike. Vi har et højt fagligt trænerteam, der selv spiller CS på højt plan.

Følg os på: twitter.com/eacademyhoejer

CS på Højer Design Efterskole

COUNTER-STRIKE UNDERVISNING FRA ØVERSTE HYLDE

Har du spillet Counter-Strike i mere end et år, og synes du, det kunne være mega fedt med en hverdag fyldt med CS, så skal du læse videre her. Synes du, det kunne være fedt med 2-3 hele dages undervisning udelukkende i Counter-Strike, så er Højer Design Efterskole det rette sted for dig. Vi er den efterskole i landet, der tilbyder mest Counter-Strike på skoleskemaet.

Vores to undervisere spiller begge på top 15 hold i Danmark. Teis ’tmL’ Løwenstein er esportleder og har undervist på stedet i 3 år. Udover at have undervist på Højer Design Efterkskole, har han undervist på Campus Vejle som gæsteunderviser. Han har 4 års erfaring indenfor CS undervisning.

Malthe ´Twinx´ Jensen har undervist i CS på Vinderup Realskole, Ringkøbing Skjern Ungdomsskole og Cosmos Skolen i Esbjerg. Malthe har været på Højer Design Efterskole i 2 år og har, samlet set, undervist i CS i 3 år.

Hvordan underviser vi i CS?

Undervisningen i CS er opdelt i 3 faser:

-Teori

-Praksis

-Evaluering

Teorien:

Vi arbejder ud fra 8 overordnede emner:

-Defaults

-Afterplant/retakes

-CT setups

-Executes

-Fakes

-Økonomi

-Pistolrunder

-Spawn tacs

Det er disse 8 emner, som eleverne skal op i til den afsluttende eksamen sidst på året.

Udover de overordnede emner, arbejder vi også med flere underemner som f.eks.:

-Kommunikation

-Konflikthåndtering

-Roller på et hold

-Udviklingsprocessen

En typisk dag på CS linjen:

Kl. 08:30

- Præsentation af f.eks Default, også kaldet "en standard", som er en af de mest basale taktikker i spillet, som man SKAL kunne mestre og forstå for at blive dygtig.

Kl. 09:30

- Introduktion af dagens opgave som typisk skal løses i elevernes inddelte skolehold.

Kl. 12.00

Frokost

Kl. 13.00

- Teorien testes i praksis. Eleverne spiller indbyrdes mod hinanden og afprøver de tillærte taktikker.

Kl. 15.00

- Evaluering af dagens opgaver og mål. Underviserne giver elverne feedback.

Hvor ofte spiller vi CS?

- Hver anden mandag fra 8.30 - 15.30

- Hver tirsdag fra 9.00 - 15.30

10. Klasserne

- Hver anden mandag fra 8.30 - 15.30

- Hver tirsdag fra 9.00 - 15.30

- Hver onsdag fra 8.30 - 15.30

9. og 10. Klasserne

- Hver tirsdag inden 12.00 laver vi fysisk træning i fællesskab (løb, crossfit, fodbold osv.)

Hvor tager vi hen?

Vi tilbyder en samlet tur for hele CS linjen til NPF (NetPartyFyn), som afholdes i Oktober i Messecenter Fredericia.

Vi tilbyder også en skitur for alle skolens elever, som er inkluderet i efterskoleopholdet. Skituren finder typisk sted i januar/februar.

Kan alle blive optaget på CS linjen?

.. Ja, alle er velkomne på CS linjen, men vi anbefaler følgende:

- At du har spillet i mere end et år og har mod på at udvikle dig taktisk i CS

- At du har kendskab til de fleste baner (Dust2, Nuke, Inferno, Train, Mirage, Vertigo, Overpass)

- At du medbringer eget gear i form af mus, tastatur, headset, musemåtte og evt. mousebungee (Vi har god erfaring med mærkerne Zowie, HyperX og Steelseries)

- At du er bekendt med Faceit.com