top of page
HDE Esport 2023-09 L1000066.jpeg

E-SPORT

350974101_561658562715044_4799604704251326567_n.jpeg
340879126_885948492468280_6928251409575559068_n.jpeg

CS linjen på Højer Design Efterskole er for dig, der stræber efter mere viden om Counter-Strike. Vi har et højt fagligt trænerteam, der selv spiller CS på højt plan.

For at blive en god E-sportsspiller er det vigtigt at have en god spilforståelse. Det opnår vi ved i fællesskab at analysere spillene bagefter, så vi alle bliver bevidste om teamets styrker og svagheder. 

Vi kommer til at arbejde med, hvordan man taler sammen i pressede situationer, og hvordan samarbejdet bliver stærkere, jo tydeligere kommunikationen bliver. Vi har fokus på den gode kommunikation og teamsamarbejde – også selvom spillene bliver udfordrende. 

I løbet af efterskoleåret får du og dit hold også mulighed for at deltage i turneringer, afholde LAN-parties og vi er besøger hvert år MAJOR, der i år afholdes i Stockholm.

Skolens Esportslokale er altid et samlingspunkt, der summer af liv – også når undervisningen slut.


Følg os på: twitter.com/eacademyhoejer

  • Beskrivelse
    På modelinjen lærer du om de processer, metoder, teknikker og udtryksformer, der knytter sig til design af beklædningsgenstande. I udformningen af beklædningsgenstande tages hensyn til funktion, æstetik og kommunikation. Egne ideer, behov, fantasi og/eller ydre inspiration skaber udgangspunkt for de eksperimenter, afprøvninger og overvejelser, som fører frem til det konkrete produkt. Der udvælges og tages bevidste valg i farver, former, materialer, teknikker og redskaber. Undervisningen vil omfatte selvstændigt arbejde, individuel vejledning og klasseundervisning. Eleven får stillet bundne opgaver som skal løses og udføres. En bundet opgave kunne f.eks. være at konstruere en personlig nederdelsgrundform efter egne mål, hvorefter der arbejdes med mønsterbrug til eget design af nederdel.
  • Indhold
    Designproces – fra ide til produkt Illustrator Arbejdstegninger og modetegninger Mode og trend Klædedragtshistorie Stil og farver Inspirationsplancher Materialelære Udvikling af personlig stil Tegning og udvikling af egne kollektioner Måltagning Konstruktion af personlige mønstre Træning i mønsterbrug Tilretning af personligt snit Brug af fagets redskaber(/teknikker) Konstruktion og opsyning af modeller Modeopvisning Eksamen og udstilling
  • Formål
    Formålet med undervisningen på Mode er at du får erfaringer med at arbejde og skabe dit eget indenfor beklædningsområdet. Du bliver i stand til at overskue samspillet mellem det man forestiller sig, processen, udførelsen og at der udvikles færdighed i at formgive, realisere og vurdere egne og andres produkter.
bottom of page