801A1243.jpg

GAMEDESIGN

IMG_1864.jpg
56a0a66130caa806557971.jpg

På linjefaget Gamedesign lærer du at udvikle spil, som andre har lyst til at spille. Du kommer til at udvikle dine egne projekter med kyndig vejledning fra vores undervisere. Herigennem får du en række værktøjer, som du kan bruge til at vurdere og give feedback på andres projekter. Du lærer også at forholde dig kritisk til egne projekter, sådan at du hele tiden udvikler dig og bliver bedre til at designe spil.

Du bliver bekendt med processerne og metoderne ved udvikling af blandt andet storyboards, character design, animation, lyddesign, grafisk design, spildesign og spilteknologi.

Du behøver ikke at have en masse viden om computere eller programmering for at vælge Game Design. Du skal blot være topmotiveret til at arbejde med dine kreative ideer, og bruge computeren til at realisere dem.

Du kan forvente at arbejde sammen

med animation i forskellige projekter og når året er slut, vil du have designet dit helt eget spil- fra start til slut.

Beskrivelse


Linjefaget i Gamedesign afsluttes af et selvvalgt eksamensprojekt, som laves i grupper. Eksamensprojektet tager udgangspunkt i, at I designer jeres eget spil.

I løbet af året afholdes der, henover en række weekender, events for alle elever på spildesignlinjen. Her udvikler vi spil og lærer om de mange forskellige måder, man kan udvikle spil på.
Formål


Formålet med linjen er at du udvikler din lyst til at designe animerede computerspil. Du udvikler din kreativitet og får indsigt i, hvordan man skaber et spil fra start til slut. Du bliver taget igennem alle de processer, som en professionel spildesigner også gør, når designeren selv er i færd med at udvikle et nyt spil. Du bliver i stand til at planlægge projekter, lave dit eget storyboard og producere dine egne film og spil. På linjen kan du forvente at møde gæsteundervisere fra blandt andet Game College i Grenaa. Du har samtidig mulighed for at komme i praktik på Game College i Grenaa.
Indhold


Fokusområder: Character design Billedkomposition Lys/skygger Storyboarding Spildesign/programmering i Unity Kontrast Web design Mediebevidsthed Indhold: Spil intro Dramaturgi Komposition Filmisk fortælleteknik Game design - overfladisk Karakter design Game design Programmering Unity 3D Modeling Brætspil 2D spil 3D spil Spil teori Sound design
Studieture


Eleverne fra Spildesign har været på studieture til Milano, San Francisco, New York, Strassburg, Berlin, London og Indien. Du kan læse mere om vores tidligere ture her