Billede af Paweł Czerwiński

GRAFISK DESIGN & ILLUSTRATION

På Grafisk design & Illustration vil du få en række redskaber og færdigheder, som gør dig i stand til at fuldføre den

kreative proces fra idé til færdigt produkt.

Du bliver god til at vurdere samspillet mellem typografi, form, komposition og farve. Du kommer til at designe mange forskellige ting som fx. plakater, postkort og magasiner. Arbejde med logodesign, visuel identitet, bogdesign og illustration. 

Derudover deltager vi i forskellige internationale projekter og konkurrencer.

Beskrivelse


Vi lærer dig at arbejde professionelt med billedbehandlingsprogrammer og layoutprogrammer, så du selv kan arbejde videre med dine egne projekter i fremtiden. Du bliver god til at arbejde med grafisk design. Eksempelvis lærer du om samspillet mellem typografi, form, komposition og farve. Således bliver du i stand til at vurdere dine egne og andres produkter. Vi arbejder med at forbedre dine evner indenfor grafisk arbejde, tegning og illustration. Vores mål er, at du efter at have gået på grafisk design og illustration, selv kan igangsætte og færdiggøre dine egne projekter.
Studieture


Grafisk Design & illustration har været på studieture til bl.a Milano, San Francisco, New York, Strassburg, Berlin, London og Indien. Du kan læse mere om vores ture tidligere her
Indhold


Året er delt op i to dele med forskellige fokusområder: Modul 1 - Efterår: Vi arbejder med at se og forstå, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer i forhold til brug af kontraster, tekst, farver og billeder.
Basale kundskaber og begreber inden for grafisk design, herunder farvelære. Fokusområder: Layout og komposition Typografi Design af plakater og postkort (Go Cards) Design af foldere og CD-omslag Kommunikation Programmer: InDesign Photoshop Illustrator Modul 2 - Forår: Vi arbejder med designprocessen fra idé til færdigt produkt. Her lærer du at skabe sammenhæng i det grafiske udtryk, samt at skulle forholde dig til forskellige grafiske elementer. Indhold:
Samlet identitet for en virksomhed, kommunikere budskaber og lære at gøre det bevidst, dvs. lægge en reklamestrategi. Fokusområder Identitet til virksomheder, brevpapir, t-shirt etc. Logodesign og Virksomhedsidentitet Emballagedesign Kataloger, Magasindesign og Avis- og bogdesign Webdesign Koncept/kampagne Annoncer Reklamer, Reklamefilm og Reklamestrategi Programmer InDesign Photoshop (Evt. Illustrator)