Fashion Designer Studio

MODE

På modelinjen kommer du til at lære om de processer, metoder, teknikker og udtryksformer, der knytter sig til mode

og beklædning. Vi ser på tidens trend og syr beklædning, der følger moden, men med dit personlige præg.

Du får lov at bruge din kreativitet i skabelsen af nye beklædningsgenstande.

Beskrivelse

På modelinjen lærer du om de processer, metoder, teknikker og udtryksformer, der knytter sig til design af beklædningsgenstande.

I udformningen af beklædningsgenstande tages hensyn til funktion, æstetik og kommunikation. Egne ideer, behov, fantasi og/eller ydre inspiration skaber udgangspunkt for de eksperimenter, afprøvninger og overvejelser, som fører frem til det konkrete produkt. Der udvælges og tages bevidste valg i farver, former, materialer, teknikker og redskaber. Undervisningen vil omfatte selvstændigt arbejde, individuel vejledning og klasseundervisning.

Eleven får stillet bundne opgaver som skal løses og udføres. En bundet opgave kunne f.eks. være at konstruere en personlig nederdelsgrundform efter egne mål, hvorefter der arbejdes med mønsterbrug til eget design af nederdel.

Studieture

Mode holdet har været på studieture som Milano, San Francisco, New York, Strassburg, Berlin, London og Indien. Du kan læse mere om vores tidligere ture her

Formål

Formålet med undervisningen på Mode er at du får erfaringer med at arbejde og skabe dit eget indenfor beklædningsområdet. Du bliver i stand til at overskue samspillet mellem det man forestiller sig, processen, udførelsen og at der udvikles færdighed i at formgive, realisere og vurdere egne og andres produkter.

• Designproces – fra ide til produkt
  • Illustrator
  • Arbejdstegninger og modetegninger
  • Mode og trend