801A1501-Pano.jpg

Bonevoksfabrikken

På Bonevoksfabrikken underviser vi vores elever til daglig i en række kreative fag. Her er en fantastisk

atmosfære, som inviterer til at tænke anderledes, føle sig inspireret og udfolde sig kreativt.

Fabrikken blev oprindeligt bygget i 1960'erne og havde sin storhedstid op til 1970'erne med afdelinger i Højer og København. I 1980 lukkede fabrikken endegyldigt, da populariteten af vinylgulve og tæpper faldt.

I dag lever fabrikken videre og bygningen fyldes hver dag af kreative elever, som udvikler, udtænker og planlægger et væld af designkoncepter.

I 2018 åbnede vi Designhøjskolen Højer i bygningen. Efter et år måtte vi sætte højskolen på stand by, for at redesigne konceptet.  I dag fungerer bygningen også som Kursussted, og på sigt forventer vi at åbne Designhøjskolen Højer med et nyt koncept.

Se mere www.bonevoksfabrikken.com