På Højer Designefterskole er vi vilde med design og innovation, og kan blive dit springbræt til denne verden, uanset hvilken del af den der interesserer netop dig.

På vores designlinjer tilbyder vi:

På disse linjer vil du få indblik i fagenes indhold og muligheder, for dermed at blive klogere på dig selv og hvad du gerne vil i fremtiden.

Generelt om skolen

Vi starter fra bunden og alle kan være med! Vi henvender os til elever, som gerne vil afprøve og udvikle deres kreative evner - både dem der gerne vil blive bedre, og dem som blot gerne vil snuse til et nyt område. Du vil møde en innovativ skole, hvor vi gør stor brug af gæstelærere for at give dig en dynamisk og sjov hverdag, hvor du samtidig lærer en masse. Vi har et mål om at give vores elever en dagligdag, hvor fællesskab, medmenneskelig tolerance og ansvar vægtes højt. Vi har fokus på det positive livssyn, og vil gerne give dig en hverdag fuld af udfordringer, oplevelser, kreativitet og sunde livstilsvaner, så du får et godt fundament for personlig udvikling, selvstændighed og kreativ modenhed, som er vigtigt i et samfund, der er i konstant udvikling.

Esport Academy

På Højer Esport Academy bliver du coachet og trænet af professionelle esports udøvere. Vores esport Academy rangerer pt som landets største og bedste. Holdet 2016/17 har både vundet TV Syds CSGO turnering og i EDU CUP blev eleverne nr. 1 og 3. Vi samarbejder med Tricked E-sport og Campus Vejle.

Beliggenhed

Højer Designefterskole har sin beliggenhed i det sydvestlige Danmark, med kun 9 km til den tyske grænse og 3 km til Vadehavet. På grund af den korte afstand til Vadehavet er her et meget unikt fugle- og dyreliv, en frisk vestenvind og et fladt marsklandskab der gør, at man i klart vejr har en flere kilometer lang udsigt, og at man har en fornemmelse af at have højt til himlen – så her er alle forudsætninger for at tænke kreativt.

Planter og Blade

OM OS