801A1499.jpg

SKOLESTART  5. AUGUST 2021 KL. 14.00

KOMMENDE ELEVER

Opstart 2021/22

Vi starter skoleåret 2021/22  torsdag den 5. august kl. 14.00.

Ofte stillede spørgsmål

Højer Designefterskole tilbyder kommende elever flere valgmuligheder, hvad angår sammensætningen af et skoleophold. Vi har nedenfor sammensat en FAQ med de mest almindelige spørgsmål, man som kommende elev kunne have.

Selvevalueringsrapport kan tilsendes ved henvendelse på skolens kontor.

FAQ / Hvilke klasser kan man gå i?

Vi kan tilbyde dig en almindelig 9. og 10. klasse, samt to forskellige former for Innovativ 10. klasse og en 10. klasse med ekstra E-sport. Alle klasserne på nær 10. Design & innovation afslutter skoleåret med afgangsprøver på folkeskoleniveau (FP9 og FP10).

Hvilke linjefagsmoduler kan man vælge?

Vi kan tilbyde linjefag indenfor Spildesign, Animation, Grafisk Design & Illustration, Mode, Foto & SoMe samt E-Sport Academy. Du vil i løbet af året blive undervist af gæstelærere fra brancherne, og slutte året af med en linjefagseksamen, hvor du tager udgangspunkt i et selvvalgt tema med relevans indenfor dit linjefag.

Vi tilbyder tre nye linjer fra august 2021:  Drone & Design, Rejselinjen, Krop og Natur

Mere info. følger

Kommer man på studietur?

Vi lægger vi stor vægt på at vores elever kommer ud af huset, så de bliver inspireret og informeret om 'hvad der sker' ude i det virkelige liv. Derfor tager vi ofte på ture rundt i landet, men også på studieture til udlandet, hvor vi går efter de steder der kan tilbyde design og innovation, samt kulturelle oplevelser. Destinationerne varierer fra år til år.

Hvordan ved jeg om skolen er noget for mig?

Vi vil gerne sikre os, at skolen er noget for dig som kommende elev. Derfor kan der aftales et besøg hos os enten til åbent hus arrangementer eller efter aftale.

Hvad skal der til for at blive optaget på Højer Designefterskole?

For at blive optaget på Højer Designefterskole er det blot vigtigt, at du er interesseret i at arbejde med, bruge og udfordre dit kreative potentiale.

Hvad koster det at gå på Højer Designefterskole?

I skoleåret 2021/22 koster det kr. 2.550,- pr. skoleuge (ekskl. elevstøtte). Skituren er indberegnet i prisen, mens studieturen koster 7.500 ,- Dette beløb opkræves ifm. de tre første opkrævninger for forældrebetalingerne med 2.500,- kr. pr. gang. Destinationen er ikke blevet fastlagt endnu for denne tur.
Derudover vil der i løbet af skoleåret blive tilbudt frivillige linjeture, hvor prisen for turen vil være afhængig af rejsedestinationen.  De frivillige ture har tidligere været til fx. Berlin, Sydafrika, Milano, hvor priserne har ligget mellem 2-8.000,-

Ved tilmelding betales der et indmeldelsesgebyr på kr. 2.000,-
Sammen med første rate betales i juni måned et depositum på kr. 2.500,-

Såfremt skoleopholdet afbrydes inden skoleårets afslutning, skal der betales et afbrydelsesgebyr på kr. 5000,- plus en uges skolepenge uden tilskud.