top of page

VI SAMLER IND TIL DANMARKS INDSAMLING

I 10. Design & Innovationsklassen er eleverne i fuld gang med at designe og producere produkter. Har du ikke købt den rigtige julegave endnu eller mangler du selv at hænge smukke billeder på væggen, eller nyt julepynt så følg med i elevernes mange kreationer på deres instagram: @danmarksindsamling_hde

og facebook – HDE Danmarks Indsamling

Du kan købe elevernes produkter ved at skrive henholdsvis på elevernes specifikke Danmarks indsamlings instagram eller facebook profil. 

Du bestemmer hvilket beløb du vil donere på Mobilepay 333 867 skriv DIEFT 108 i kommentarfeltet så støtter du elevernes Danmarksindsamling og får samtidig noget til glæde for dig eller andre – win/win!

banner_lillehoejde_3000px.jpg
hde_mobilepay.jpg

Om Danmarksindsamling

En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå FNs Verdensmål. Der er 17 mål, som alle bidrager til en bæredygtig udvikling af verden. Alle organisationer bag Danmarks Indsamling arbejder til dagligt med mål nr. 1. – 4. og 6.

Danmarks Indsamling d. 6. februar 2021 skaber håb for coronakrisens børn, for selvom konsekvenserne af pandemien er fatale for alle verdens mest udsatte, er de mindste ofte de største ofre.

Med projekter i 13 lande og tre kontinenter, skaber Danmarks Indsamling håb for pandemiens børn.

#danmarksindsamling #humanitær #nødhjælp #fnverdensmål #fundraising #coronakrisen #højerdesignefterskole #designefterskole #efterskole #indsamling

bottom of page