HDE Makeup 2023-09 L1000055.jpeg

HDE Makeup 2023-09 L1000021.jpeg
HDE Makeup 2023-09 L1000018.jpeg
HDE Makeup 2023-09 L1000039.jpeg

Er du kreativ og vild med trends? Drømmer du om at arbejde med makeup og styling ?   Den nye linje tilbyder forløb som makeup artist indenfor  Fashion, Film, Show & Teater eller som Stylist indenfor personlig styling.

Som professionel makeup artist, skal du være i stand til at lægge mange forskellige typer makeup. Udover at lære hvordan man lægger en skøn makeup, finde de rigtige farver eller hvordan man korrigerer, vil du også komme igennem teknikker til at lægge makeup til mode, film, TV og teater mm.

Når du har lært teknikkerne, kan du få skuespillerne til at se forslåede ud, og du kan give dem troværdigt udseende mærker, rifter, sår, brandsår og endda skudsår.

Make-Up linjen samarbejder med linjerne X- mode samt Foto & Medie linjen, hvor du får mulighed for eksperimentere med trend og udtryk for at skabe det perfekte Fotoshoot eller catwalk.

Mangler du hjælp? Kontakt os her.

• Beskrivelse
    På modelinjen lærer du om de processer, metoder, teknikker og udtryksformer, der knytter sig til design af beklædningsgenstande. I udformningen af beklædningsgenstande tages hensyn til funktion, æstetik og kommunikation. Egne ideer, behov, fantasi og/eller ydre inspiration skaber udgangspunkt for de eksperimenter, afprøvninger og overvejelser, som fører frem til det konkrete produkt. Der udvælges og tages bevidste valg i farver, former, materialer, teknikker og redskaber. Undervisningen vil omfatte selvstændigt arbejde, individuel vejledning og klasseundervisning. Eleven får stillet bundne opgaver som skal løses og udføres. En bundet opgave kunne f.eks. være at konstruere en personlig nederdelsgrundform efter egne mål, hvorefter der arbejdes med mønsterbrug til eget design af nederdel.
  • Indhold
  • Formål
    Formålet med undervisningen på Mode er at du får erfaringer med at arbejde og skabe dit eget indenfor beklædningsområdet. Du bliver i stand til at overskue samspillet mellem det man forestiller sig, processen, udførelsen og at der udvikles færdighed i at formgive, realisere og vurdere egne og andres produkter.