Billede af Skye Studios

Film Production
IMG_5265_edited.png
IMG_5246_edited.png

Har du interesse for de sociale medier og hvordan indholdet produceres? Vil du med i maskinrummet, når der skal livestreames, produceres videoer, tages billeder og idégenereres? Så er Content Production lige noget for dig!

Content Production er en helt ny linje, som Højer Design Efterskole kan tilbyde fra august 2021. Her vil du lære omkring hvordan du producerer indhold til de forskellige medier, herunder blandt andet YouTube, Instagram, Twitter, Facebook og Twitch. Derudover vil du få en masse erfaring med, hvordan man arbejder sammen med forskellige mennesker på kryds og tværs, da du vil indgå i projekter, som skal laves sammen med dine venner fra de andre linjer.

• Beskrivelse
    På modelinjen lærer du om de processer, metoder, teknikker og udtryksformer, der knytter sig til design af beklædningsgenstande. I udformningen af beklædningsgenstande tages hensyn til funktion, æstetik og kommunikation. Egne ideer, behov, fantasi og/eller ydre inspiration skaber udgangspunkt for de eksperimenter, afprøvninger og overvejelser, som fører frem til det konkrete produkt. Der udvælges og tages bevidste valg i farver, former, materialer, teknikker og redskaber. Undervisningen vil omfatte selvstændigt arbejde, individuel vejledning og klasseundervisning. Eleven får stillet bundne opgaver som skal løses og udføres. En bundet opgave kunne f.eks. være at konstruere en personlig nederdelsgrundform efter egne mål, hvorefter der arbejdes med mønsterbrug til eget design af nederdel.
  • Indhold
  • Formål
    Formålet med undervisningen på Mode er at du får erfaringer med at arbejde og skabe dit eget indenfor beklædningsområdet. Du bliver i stand til at overskue samspillet mellem det man forestiller sig, processen, udførelsen og at der udvikles færdighed i at formgive, realisere og vurdere egne og andres produkter.