Billede af Skye Studios

CONTENT PRODUCTION 

Film Production
IMG_5265_edited.png
IMG_5246_edited.png

Har du interesse for de sociale medier og hvordan indholdet produceres? Vil du med i maskinrummet, når der skal livestreames, produceres videoer, tages billeder og idégenereres? Så er Content Production lige noget for dig!

Content Production er en helt ny linje, som Højer Design Efterskole kan tilbyde fra august 2021. Her vil du lære omkring hvordan du producerer indhold til de forskellige medier, herunder blandt andet YouTube, Instagram, Twitter, Facebook og Twitch. Derudover vil du få en masse erfaring med, hvordan man arbejder sammen med forskellige mennesker på kryds og tværs, da du vil indgå i projekter, som skal laves sammen med dine venner fra de andre linjer.

Livestreaming


Du har måske set Ninja, Shroud, MarieWatson eller Jaxstyle. Hvad kræver det egentlig at sætte en stream op – og hvad skal der til for, at streamen bliver interessant at se? Kom med ind og lær om streaming fra Højer Design Efterskoles streaming studie. Herfra vil du arbejde sammen med de andre linjer om at skabe spændende streams løbende hen over skoleåret.
Videoproduktion


Når Pewdiepie uploader sin nyeste video, ligger der meget arbejde bag. Mellem idé og færdig video ligger der planlægning, optagelse, redigering og produktion af thumbnails. Du får muligheden for at lære hvordan denne proces foregår – og får lov til at være med til at lave videoer, der kan bruges på Højer Design Efterskoles kanal!
Billeder


Hvis du viser de rigtige billeder bliver du influencer andre gerne vil følge. Instagram er her stedet for billeddeling – og hvordan fanger man det rigtige “øjeblik” (billede)? Hvad er budskabet? Hvilket filter skal man vælge - og hvorfor? Lær omkring hvordan du lærer at tage billeder, der frembringer det budskab du havde intentioner om – og hvordan du sørger for de bliver så flotte som muligt.
Flet idéerne sammen


Omni-channel marketing, multi channel marketing - det hele skal kommunikere det samme budskab. Du lærer, at producere indhold til flere forskellige medier, men hvordan fletter du det sammen? Det skal vi også lære en masse om, da det er meget vigtigt for online identitet, at ens indhold hænger sammen og skaber synergi mellem de forskellige platforme. På Content Production linjen vil du også lære, at skabe idéer, der breder sig ud over flere platforme, så du booster dine accounts på flere platforme på samme tid - og ikke mindst, at planlægge dine uploads, så du skaber dig en plan for fremtidens content.
Hjælp dine venner


Contant Production linjen vil binde flere af Højer Design Efterskoles andre linjer sammen, da I vil arbejde med noget af det materiale, som hver af de andre linjer fremstiller og hjælpe dem med at fremvise det via de forskellige medier, som I arbejder med. Samtidigt vil I blive mødt af en udfordring, at det samtidig skal være indenfor Højer Design Efterskoles stil – tid til kreativ tænkning og gode løsninger!
Aktiviteter


Du vil lære, at:

  • Opsætte et fuldt streaming setup og køre en stream
  • Planlægge og producere videoer til eksempelvis YouTube.
  • Tage flotte og meningsfulde billeder til eksempelvis Instagram
  • At arbejde sammen i forskellige spændende konstellationer
  • At tænke kreativt, således dine idéer får et ekstra kick