top of page

TIDLIGERE ELEVER

GRAFISK DESIGN & ILLUSTRATION

Julie Vagner Holmene, 22 år. 
Designskolen Kolding, BA2

Fotsession på Højer Design efterskole

MODELINJEN

 

Raha Asada, 25 år. Raha har gået på Højer Designefterskole i to år på modelinjen. Hun er nu professionelt udøvende beklædningsdesigner med eget brand og butikschef for Diesel i Købehavn, hvor hun er ansvarlig for to butikker. Efter Højer Designefterskole gik hun på KEA fashion Design på den internationale linje og derefter pattern designer på KEA. 

 

"Højer Designefterskoles modelinje giver en rigtig god grundforståelse for designprocesser, og du får et skridt foran alle andre allerede i en ung alder, hvis du vil ind på en designskole.

 

Jeg kan til hver en tid anbefale Højer Designefterskole. Der er mange elever, der har gået her, der kommer ind på prestigefyldte uddannelser og får gode muligheder i modebranchen og i modehuse". 

 

Du kan se Rahas eget brand her 

MODELINJEN

 

Christian Adamsen, 24 år. Christian har gået to år på Højer Designefterskole på modelinjen. 

Christian har mange års erfaring fra modebranchen og har allerede fra sin teenage-tid arbejdet på modelbureauer, først på 1st Option Model Management, og siden som agent på aarhusianske Diva Models kontor i København. Han rejser i det meste af Europa og New York for bl.a. at booke modeller til de store navne som Prada, Dior og Louis Vuitton. 

 

"Det bedste ved at gå på Højer Designefterskole var at jeg lærte at være åben og jeg kunne være mig selv. Alle var der, fordi de selv gerne ville være der, og det var der en særlig energi i. De brændte for at være kreative. Og det var netop den største ting jeg erfarerede - at man kan være kreativ og leve af det, uden at skulle gå den traditionelle slagne vej."

Læs mere om hans karriere i Modeugens Aktør her

christian adamsen på Højer design efterskole
Julie Antczak på Højer design efterskole

GRAFISK DESIGN & ILLUSTRATION

 

Julie Antczak, 24 år. Hun har gået på Højer Designefterskole i to år. Et år på modelinjen og et år på Grafisk Design & Illustration. og er nu optaget på Det Kongelige Danske Kunstakademis skole for Design i en BA i visuel kommunikation. Hun arbejder desuden som Art Director for Raha Asada. 

 

"Man får en rigtig god kickstart på Højer Designefterskole til at komme ind på kunstneriske uddannelser. Jeg har altid godt kunne lide at arbejde kreativt. Og vil i fremtiden arbejde med digitale medier og branding". 

 

SPILDESIGN

Asger Nørgaard, 18 år. Asger har gået på Højer Designefterskole i et år. Asger vandt i 2018 førstepræmien i danmarksmesterskaberne i spiludvikling for teenagere med spillet WeKnow, han har udviklet på efterskolens spildesignlinje. Asger har siden efterskolen gået på HTX Grenå Game College.

 

"Højer Designefterskole har åbnet mine øjne for nogle kompetencer, jeg ikke anede jeg havde. Jeg føler selv, jeg er blevet mere kreativ og social efter at have gået på skolen, fordi folk var så imødekommende. 

 

Jeg har altid været meget åben for at møde nye mennesker, men da jeg kom på HDE var det næsten som om, jeg blev dobbelt så åben. Og jeg mener det at være social, er noget af det vigtigste at kunne.Jeg tror helt seriøst på, at at du kan gøre næsten alt, så længe du kan snakke med mennesker, overtale dem og tror på dig selv.

 

Jeg er både blevet mere voksen og fået den største lyst til at gøre noget noget stort i mit liv. Det kan godt være, at jeg ikke går på HDE mere, men stedet vil sku altid have en plads i mit hjerte."

Asger nørgaard på Højer design efterskole
Selma Bess Møller på Højer design efterskole

ANIMATION

Selma Bess Møller, 18 år. Selma har gået på Højer Designefterskoles animationslinje i et år. Selma blev udtaget som finalist til en af verdens største konkurrencer for animationsfilm for studerende i 2018

Se hendes animationsfilm her

bottom of page