top of page
SSP_2996.jpeg

FOTO & MEDIE DESIGN

Design
801A1300.jpg
Snapshot af mobiltelefon
Mel 2.jpg
52508070_2089947964375069_8341720082547736576_n.jpg
801A1370.jpg

Er du fascineret af at arbejde med kameraer og redigering på computeren? Har du en passion for at fortælle historier gennem levende og stille billeder? Drømmer du om at udforske lydens verden?
 

På Foto & Medie Design bliver du fordybet i begge medier, hvor du kan udforske fotografiens mange facetter. Disse to discipliner arbejder tæt sammen, hvilket skaber et dynamisk miljø med masser af samarbejde og opgaver, der kan løses med både stillkameraer og kreativt indhold på forskellige medier.
 

Du vil både stå foran og bagved kameraet, da vores mål er at give dig et solidt fundament og en generel forståelse for de forskellige platforme, der gør dig i stand til selvstændigt at producere og dele indhold på sociale medier. Du behøver ingen forudgående erfaring eller eget kamera, blot en interesse for fotografi.
 

På linjen lærer du at betjene kameraer og arbejde i Photoshop. Den tekniske undervisning er et redskab til at omsætte dine unikke erfaringer og syn på verden til meningsfulde og stærke billeder, der kommunikerer som kunst- eller dokumentarfotografi.
 

Vi udforsker komposition, indhold, kunst og æstetik med udgangspunkt i vores samtid og kultur. Vi diskuterer gode fotografier, tendenser i branchen og arbejder også med sociale medier, kommunikation og journalistik. Vi dækker forskellige fotografiske genrer som mode, dokumentar, reklame, kunst og personlige projekter. Du vil lære om lys og billedredigering, samtidig med at vi udforsker samfundet og dets kultur.


Ved afslutningen af forløbet vil du have stiftet bekendtskab med en verden af muligheder, som måske var ukendte for dig før, og som kan hjælpe dig med at afklare dine fremtidige uddannelses- og jobmuligheder.
 

Fokusområder inkluderer:

 • Kamerateknik

 • Photoshop og Lightroom

 • InDesign

 • Lyslægning

 • Fotostudie med flash og fast lys

 • Kvaliteten af forskellige billeder

 • Redigering af billeder på computer

 • Fotoudstyr

 • Portrætfotos og produktfotografering i studiet
   

Vi tager også på ture for at fotografere og blive inspireret samt udforsker vores egne interesser og udvikler vores forståelse gennem fælles dialog og kritik.

Mangler du hjælp? Kontakt os her.

bottom of page